RedOne Professional

Разработена в резултат на продължителни лабораторни изследвания у нас и в чужбина, серия РЕДОНЕ МЕН СЕРИЕС (RedOne Men’s Series) е обогатена със съставки, подходящи за мъжки тип коса и кожа. Производственият процес, който се простира от производството до фризьорските салони, се извършва от нашия професионален екип в съответствие с корпоративните и световните норми, като се вземат предвид всички подробности. Без да компрометираме нашето корпоративно разбиране за бизнеса, съчетавайки най-новите технологии за машинно оборудване и квалифицирана професионална работна сила, нашите продукти се произвеждат в хигиенни условия в новата ни фабрика, работят с много фризьорски и козметични салони в Турция, както и с фризьорски вериги в голяма част от Европа, страните от Персийския залив и Балканите.

Ценностите на нашата компания

Визия

Визия

За да позиционираме нашите инвестиции в брандиране, като вземем предвид вкусовете и предпочитанията на нашите потребители във все по-глобализираната конкурентна среда, Нашата компания, която е водеща на пазара с над 300 различни продукта в нашия професионален продуктов сегмент за нашите мъже и жени фризьори, съчетава своите продукти, които отговарят на очакванията на фризьорите и крайните потребители със здраве, и ние се стремим с цялата си сила, без да правим компромиси с качество, да бъде на първо място по пътя към превръщането в „надежден и органичен продукт“.

Мисия

Мисия

Ние отчитаме „нуждата от грижа“ на жените и мъжете по света повече от всеки друг и ги запознаваме с чисто нови решения и продължаваме да работим за постигане на нашата цел, без да се отклоняваме от нашите цели. Стартирайки дейността си в България през 2022 г., ние продължаваме пътя си с твърди стъпки с мисията да разпространяваме красотата по целия свят.

Мото

Мото

С нашия четвърт век опит, всичко казва "ЗА КРАСИВ ЖИВОТ", ние докосваме живота ви...

Прахообразен восък за коса

 за матиран вид Със своята ефективна формула ви позволява да оформите косата си, като й придава естествен, гладък и матов вид. Спомага за създаването на великолепен обем и матова текстура от корените на косата.

Почувствайте се свежи и добре поддържани в 3 стъпки

01

Почистете лицето си с тоника за лице Redone

Ефективно почиства остатъците от мазнина и мъртвата кожа на лицето ви. Прекратява образуването на черни точки чрез отваряне на порите.

02

Оформяне с вакса за коса АКУА (AQUA)

Перфектната формула за създаване на дълготрайни стилове на вашата коса. Формулата, обогатена с витамини, ви позволява да поддържате желаната форма за дълго време.

03

Стиснете cпрей РЕДОНЕ БЛУ (Redone Blue) парфюм

Ефективно и трайно освежаване през целия ден с внимателно подбрани есенции. Можете да го използвате безопасно по всяко време на деня.